O le eseesega i le va o kapoti fesoʻotaʻiga i fafo ma kapoti totonu

Kapoti tu'ufa'atasi i fafo makapoti i fafofa'asino i kapoti o lo'o i lalo tonu o le aafiaga o le tau fa'anatura, e faia i u'amea po'o mea e le o ni u'amea, ma e le fa'atagaina tagata fa'asalalau e le fa'atagaina e ulufale ma fa'agaioi.O le eseesega i le va o kapoti tu'ufa'atasi i fafo o le: fa'apu'upu'u le taimi o le fausiaina, fa'aitiitia O le tulaga fa'aletonu o le tasi-ala i le va o module ta'itasi e fa'aleleia atili ai le feso'ota'iga i le va o faiga ma fa'aleleia atili ai le fa'aogaina avanoa o le potu komepiuta a le tagata fa'aoga, e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga se mea e sili atu, maualuga. tu'ufa'atasiga, fa'atonuga maualuga ma Fa'asa'oina le potu fa'akomepiuta atamai la'ititi.

aso (1)

Uiga fa'agasologa ma fa'atinoga:

1. Fuafuaga fausaga puipui e lua, ma mea insulation i le ogatotonu, e malosi le tetee i le susulu o le la ma puipuiga malulu.E aofia ai se faavaa faavae, faavaa pito i luga, pito i tua, faitotoa agavale ma taumatau, faitotoa i luma, ma le faavae.O laupapa pito i fafo o loʻo viliina mai totonu o le faitotoʻa ma e le o vaʻaia mai fafo ma faʻaumatia ai soʻo se vaega vaivai o le ulufale faʻamalosi i totonu.kapeneta.O le faitotoa lua-laupapa ua faʻapipiʻiina i se masini loka e tolu-vaega ma faʻamaufaʻailogaina i le Pu foam paʻu faataamilo i le faitotoʻa.O le 25mm lautele interlayer i le va o panels pito i fafo e maua ai ala ea, e mafai ona faaitiitia le aafiaga o le la i se vaega patino, ma lagolagoina fesuiaiga vevela i totonu o le kapeneta.O le ufiufi pito i luga o loʻo iai talita timu e faʻalautele 25mm lautele ma 75mm maualuga i itu uma.O fa'alava ma fa'alava o lo'o i ai avanoa fa'alelei atoatoa e fa'amautinoa ai le fesuia'iga o kesi, ma e mafai ona fa'amaufa'ailoga le fa'avae i se ipu fa'amaufa'ailoga atoa po'o se vaega.

2. O le maualuga o le puipuiga e mafai ona oʻo atu i le IP55, ma o le faʻatinoga o le puipuiga o le afi e fetaui ma tulaga faʻavaomalo o le UL afi.

3. O le fausaga atoa e ogatasi ma tulaga GB / T 19183 ma IEC61969 tulaga.

aso (2)

Fa'atonuga fa'agasologa uiga ma fa'atinoga i totonu o le kapeneta

1. E tusa ai ma manaʻoga o le siosiomaga faigaluega o meafaigaluega, o le fausaga atoa o loʻo faʻaaogaina le vaevaega, faʻaogaina ma le modular design concepts, ma le faʻatulagaina o le fausaga e talafeagai.

2. Ua vaevaeina le kapeneta i fale eletise, fale meafaigaluega ma fale mataʻituina.O le fale tufa eletise o loʻo i ai laupapa faʻapipiʻi eletise;o le fale o meafaigaluega e fa'aoga ai meafaigaluega autu ma masini mata'ituina le siosiomaga;o le fale mata'ituina e fa'aaoga a19-inisifaʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻatasi ma 4 faʻapipiʻiina faʻamau, faʻatasi ai ma le aofaʻi atoa o le 23U, lea e mafai ona tuʻuina i totonu o le eletise ma masini mataʻituina fesoʻotaʻiga.

3. E mafai ona tuʻuina atu faʻafitauli uma e lua (EMC) ma le leai o se talipupuni e tusa ai ma manaoga eseese o meafaigaluega.

4. Fa'apolofesa loka fa'ainisinia fafo ma loka fa'aeletoroni mamanu puipuiga lua, fa'atasi ai ma galuega mata'ituina mamao.E malosi malosi e tetee atu i le gaoi ma le maualuga e tetee atu i mea leaga.

5. Tu'uina atu i tagata fa'atau ni fofo fa'apitoa mo fafo mo le fa'atonutonuina o le tau.

aso (3)

A'o fa'atupula'ia le tauvaga i pisinisi tau feso'ota'iga, ina ia fa'aitiitia le tau fa'afaigaluegaina ma tau fa'agaioiga, o lo'o fa'aopoopoina le tele o fa'alapotopotoga o lo'o filifilia mea faigaluega i fafo e fausia ai feso'ota'iga feso'ota'iga.E i ai auala fa'afefete ese'ese mo masini feso'otaiga i fafo.I le taimi nei, o mea masani e aofia ai le faʻafefeina o le vevela faʻanatura, faʻafefe vevela faʻafefe, faʻafefe vevela faʻafefe ma le kapeneta ea malulu.

Fa'afefea ona filifili le auala fa'afefeteina o le vevela okapoti i fafoo le fa'aitiitia o le a'afiaga o le maualuga ma le maualalo o le vevela o si'osi'omaga i luga o masini o se mea e popole tele ai le au fa'afoe.

1.Fan fa'afefe vevela.A maeʻa ona suʻeina le vevela i totonu o le kapoti maʻa i fafo (vevela ambient i fafo 35 ° C), o faʻaiʻuga e faʻaalia ai o le faʻaumatiaina o le vevela masani e aunoa ma se ili o le a mafua ai ona maualuga le vevela i totonu o le masini ona o le vevela o le la ma le leaga o le vevela i totonu. se faiga tapuni., o le averesi o le vevela e toetoe lava 11 ° C maualuga atu nai lo le vevela o le siosiomaga;fa'aaogaina o se ili e aveese ai le ea, o le vevela o le ea i totonu o le tino e fa'aitiitia, ma o le averesi o le vevela e tusa ma le 3 ° C maualuga atu nai lo le vevela.

2. O le vevela i totonu o le kapeneta maa na tofotofoina i lalo o le faʻafefe o le vevela o le kapeneta ea malulu ma fafo o le kapeneta ea malulu (o le vevela ambient i fafo e 50 ° C).Mai fa'ai'uga, pe a o'o i le 50°C le vevela o le ma'a, e tusa ma le 35°C le vevela o le maa, ma e mafai ona maua le vevela e tusa ma le 15°C.O le fa'aitiitiga o lo'o i ai se aafiaga malulu sili atu.

aso (4)

Aotelega: Faatusatusaga i le va o ili ma le kapeneta ea malulu i lalo o tulaga maualuga o le vevela.A maualuga le vevela o le ambient fafo, e mafai e le kapeneta ea malulu ona faʻamautu totonu o le kapeneta i se vevela talafeagai, lea e mafai ona faʻalauteleina ai le ola tautua o le maa.


Taimi meli: Oke-31-2023