Tolu fa'aoga fou o kapoti feso'ota'iga i nofoaga autu o fa'amaumauga

I le talitonuga masani, o le faauigaga masani okapoti feso'ota'igai totonu o le potu komipiuta nofoaga autu o faamatalaga e lōia o le: o le kapoti fesoʻotaʻiga ua naʻo se ave o masini fesoʻotaʻiga, servers ma isi meafaigaluega i totonu o le potu komipiuta nofoaga autu o faʻamatalaga.O lea la, aʻo faʻalauteleina le nofoaga autu o faʻamatalaga, pe suia le faʻaogaina o kapoti fesoʻotaʻiga i totonu o le potu komipiuta nofoaga autu o faʻamatalaga?Ioe.O nisi o gaosi oloa e taula'i atu i kapoti feso'ota'iga ua tu'uina atu i kapoti feso'ota'iga le tele o galuega e fa'atatau i le tulaga o lo'o i ai nei le atina'eina o potu komipiuta nofoaga autu fa'amatalaga.

AVCA (1)

1. Le faʻalelei atoa o le potu komepiuta ma foliga eseese

I lalo ole tulaga fa'avae ile19-inisi meafaigaluegalautele faʻapipiʻi, o le tele o tagata gaosi oloa ua faia ni faʻafouga i le faʻaalia o kapoti fesoʻotaʻiga, i le amanaia o foliga vaaia o le kapeneta pe a tuʻuina i totonu o se tasi iunite poʻo le tele o iunite, ma faʻavae i luga o uluai kapoti faʻamatalaga uamea.I luga, o foliga eseese ua mamanuina.

AVCA (2)

2. Iloa le pulega atamai o fesootaiga cabinets makapoti atamai

Mo potu komipiuta nofoaga autu o faamatalaga e maualuga le siosiomaga faagaoioia ma manaoga saogalemu mo kapeneta fesootaiga, cabinets ma faiga atamai e manaomia e ausia manaoga talafeagai.O le atamai autu o loʻo atagia i le faʻavasegaina o galuega mataʻituina:

AVCA (3)

(1) Galuega mata'ituina le vevela ma le susū

O le masini i totonu o le kapeneta atamai o loʻo i ai se masini e iloa ai le vevela ma le susu, lea e mafai ona mataʻituina ma le atamai le vevela ma le susu o le siosiomaga i totonu o le faʻaogaina o le eletise faʻatonutonu, ma faʻaalia le mataʻituina o le vevela ma le susu i luga o le mataʻituina o le mataʻituina o le paʻi i le moni. taimi.

(2) Galuega e iloa ai le asu

E ala i le faʻapipiʻiina o se mea e iloa ai le asu i totonu o le kapeneta atamai, e iloa ai le tulaga afi o le kapeneta atamai.Pe a tupu se faʻalavelave i totonu o le kapeneta atamai, e mafai ona faʻaalia le tulaga faʻailo talafeagai i luga o le faʻaaliga faʻaaliga.

(3) Galuega fa'amafanafana atamai

E mafai e tagata fa'aoga ona seti se seti o laina vevela mo le fa'atonuina o le eletise e fa'avae i luga o le siosiomaga vevela e mana'omia pe a fa'aogaina meafaigaluega i totonu o le kapeneta.A sili atu le vevela i totonu o le faʻaogaina o le eletise e sili atu i lenei tulaga, o le a otometi lava ona amata galue le vaega malulu.

(4) Fa'atonu tulaga fa'aogaina

O le kapeneta atamai lava ia o loʻo i ai faʻailoga LED e faʻaalia ai lona tulaga galue ma faʻamatalaga aoina faʻamatalaga, ma e mafai ona faʻaalia faʻaalia i luga o le LCD touch screen, ma se atinaʻe matagofie, agalelei ma manino.

(5) Gaioiina avanoa masini atamai

O le polokalama kapeneta atamai e maua ai le avanoa i masini atamai, e aofia ai mita eletise po o le UPS fa'agata sapalai, ma faitau fa'atatau fa'amaumauga e ala i le RS485/RS232 feso'ota'iga feso'ota'iga ma Modbus feso'ota'iga protocol, ma fa'aalia i luga o le lau i le taimi moni.

(6) Relay galuega faatino malosi

Pe a talia e le kapeneta atamai le feso'ota'iga o lo'o fa'atulagaina muamua, o le a tu'uina atu se fe'au e masani ona tatala / masani ona tapunia i le DO alalaupapa o le fa'aogaina o meafaigaluega e fa'aulu ai masini e feso'ota'i i ai, e pei o fa'alogo ma fa'ailo va'aia, tagata fiafia. , ma isi mea ma isi meafaigaluega.

3. Fa'asaoina le fa'aogaina o le malosi i totonu o le potu fa'akomepiuta fa'atasi ma kapoti sapalai ea atamai

E tatau i tagata faʻaoga ona foia faʻafitauli nei: O mea tau fesoʻotaʻiga e gaosia ai le vevela ona o le galuega, lea o le a faʻaputuina ai le tele o le vevela i le fesoʻotaʻiga.

kapeneta, aafia ai le faagaioiina mautu o meafaigaluega.E mafai e le kapoti sapalai o le ea atamai ona fetuutuunai le faʻatulagaina pe a manaʻomia e tusa ai ma le tulaga o fesoʻotaʻiga taʻitasi (e pei o le numera o mea faʻapipiʻi, manaʻoga mo meafaigaluega faʻavae e pei o le ea, eletise, uaea, ma isi), aloese mai otaota le talafeagai ma fa'asaoina o tupe fa'afaigaluega muamua.ma le fa'aaogaina o le malosi, e maua ai le taua tele i tagata fa'aoga.E le gata i lea, o le taua o oloa kapoti sapalai ea atamai o loʻo faʻaalia foi i le lagolago atoatoa o meafaigaluega.

AVCA (4)

I le tulaga lautele,kapoti feso'ota'iga masanie le mafai ona faʻapipiʻiina atoatoa i 'auʻaunaga ma isi mea faigaluega, aua o le taimi lava e faʻapipiʻi ai se numera tele o meafaigaluega, e ono mafua ai le faʻavevelaina o se vaega o le kapeneta, ma mafua ai ona tapunia le server i totonu o le kapeneta.O kapoti feso'ota'iga ta'itasi i totonu o le fa'afofoga kapoti sapalai atamai ea e tuto'atasi.E mafai ona faʻamafanafanaina meafaigaluega e tusa ai ma le tulaga faʻaogaina o meafaigaluega a le kapeneta lava ia e ausia ai le faʻatinoina o le uta atoa o le kapeneta, ma faʻasaoina tele ai le avanoa o le potu komepiuta ma faʻaitiitia ai le tau o le atinaʻe.laumua.E mafai ona fa'asaoina e kapoti sapalai atamai ea e uiga i le 20% o tau fa'aogaina pe a fa'atusatusa i kapoti masani, ma e taua tele le fa'aolaina o le malosi.


Taimi meli: Oke-17-2023